2020. április 9. csütörtök Erhard

Hírek - Gépek

A világ legnagyobb gépszerelő cége Európát is behálózza

A Titan Machinery már a közvetlen szomszédainkban is rendelkezik telephelyekkel, ott van Romániában, Szerbiában, Ausztriában és Ukrajnában is. Új és használt CASE IH és a New Holland gépek forgalmazásával, felújításával és szervizelésével foglalkozik.
 
 

A világ legnagyobb kereskedő és szervizcége, a CNH Industrial kötelékében működő Titan Machinery Európában is megvetette a lábát. Az 1980-ban Észak-Dakotában alapított mezőgépkereskedő cég az egész észak-amerikai kontinenst behálózza, több mint 100 telephellyel rendelkezik, és ezzel talán a világ legnagyobb értékesítő- és szervízhálózatát alkotja. Európában eddig 20 telephelyet nyitottak, főleg Németországban, Bulgáriában, Romániában, Szerbiában és Ukrajnában. Mindegyik telephelyükön a Case IH és a New Holland képviseletét is ellátják, forgalmaznak használt gépeket, és elvégzik a különféle javításokat, felújításokat és szervizeléseket. Internetes piacterükön több mint 2500 különféle gépet talál az érdeklődő, kezdve a kombájnokkal és vágóasztalokkal a traktorokon át a talajművelés, a vetés és a permetezés gépeiig.


A hozzánk legközelebb eső Titan-telephelyek: Bécs, Nagyvárad, Temesvár és Újvidék. Európai központjukat 2013-ban építették ki Bécsben, nem véletlenül, hisz az ausztriai St. Valentinben működik az európai Case IH traktorgyár is. Sőt a Steyr és Case IH igazgatóságának élére is a Titan Machinerytől igazoltak új szakembert St. Valentinbe. A legnagyobb szervizzel és szolgáltatási struktúrával rendelkező törzstelephelyük a Drezda melletti Burkauban épült ki, ahol jelenleg 110 munkatársuk tevékenykedik. A legfontosabb ügyfeleik elsősorban a kelet-német 10.000-15.000 hektáros nagyüzemek, ahol nagyteljesítményű Case IH traktorokat és betakarítógépeket üzemeltetnek. Az idén mintegy 50 db Case IH Quadtrac nagytraktor felújítását végzik el a részükre. Összehasonlításként: az USA-ban évente 1000 db Quadtracot újítanak fel az amerikai farmerek megbízásából.

Forrás: Eilbot. A kép forrása: gettyimages.com

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu