A világ legnagyobb gépszerelő cége Európát is behálózza

agrarszektor.hu
A Titan Machinery már a közvetlen szomszédainkban is rendelkezik telephelyekkel, ott van Romániában, Szerbiában, Ausztriában és Ukrajnában is. Új és használt CASE IH és a New Holland gépek forgalmazásával, felújításával és szervizelésével foglalkozik.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A világ legnagyobb kereskedő és szervizcége, a CNH Industrial kötelékében működő Titan Machinery Európában is megvetette a lábát. Az 1980-ban Észak-Dakotában alapított mezőgépkereskedő cég az egész észak-amerikai kontinenst behálózza, több mint 100 telephellyel rendelkezik, és ezzel talán a világ legnagyobb értékesítő- és szervízhálózatát alkotja. Európában eddig 20 telephelyet nyitottak, főleg Németországban, Bulgáriában, Romániában, Szerbiában és Ukrajnában. Mindegyik telephelyükön a Case IH és a New Holland képviseletét is ellátják, forgalmaznak használt gépeket, és elvégzik a különféle javításokat, felújításokat és szervizeléseket. Internetes piacterükön több mint 2500 különféle gépet talál az érdeklődő, kezdve a kombájnokkal és vágóasztalokkal a traktorokon át a talajművelés, a vetés és a permetezés gépeiig.


A hozzánk legközelebb eső Titan-telephelyek: Bécs, Nagyvárad, Temesvár és Újvidék. Európai központjukat 2013-ban építették ki Bécsben, nem véletlenül, hisz az ausztriai St. Valentinben működik az európai Case IH traktorgyár is. Sőt a Steyr és Case IH igazgatóságának élére is a Titan Machinerytől igazoltak új szakembert St. Valentinbe. A legnagyobb szervizzel és szolgáltatási struktúrával rendelkező törzstelephelyük a Drezda melletti Burkauban épült ki, ahol jelenleg 110 munkatársuk tevékenykedik. A legfontosabb ügyfeleik elsősorban a kelet-német 10.000-15.000 hektáros nagyüzemek, ahol nagyteljesítményű Case IH traktorokat és betakarítógépeket üzemeltetnek. Az idén mintegy 50 db Case IH Quadtrac nagytraktor felújítását végzik el a részükre. Összehasonlításként: az USA-ban évente 1000 db Quadtracot újítanak fel az amerikai farmerek megbízásából.

Forrás: Eilbot. A kép forrása: gettyimages.com

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?