2022. június 27. hétfő László

Hírek - Gépek

Ez a terepjáró lett az év autója: sorban állnak érte az egész világon

A 2019-es Világ Év Autója versenyen (World Car Awards – WCA) első helyen végzett a Világ Év Városi Autója kategóriában az új Suzuki Jimny. Az eredményhirdetésre a New York-i Nemzetközi Autókiállításon került sor. A Suzuki az egyetlen márka, amely három egymást követő évben is bekerült a legjobb városi autók dobogósai közé, és ez az első alkalom, hogy a japán gyártó díjat nyert a versenyen.
 
 

Az új Suzuki Jimny a Világ Év Városi Autó kategóriájának győztese lett a 2019-es Világ Év Autója versenyen, továbbá az első három legdizájnosabb modell között végzett. A vállalat elnöke, Toshihiro Suzuki elmondta, a Jimny egy kompakt terepjáró, és nem csak terepen, de közúton is egyaránt használják - írja közleményében a Magyar Suzuki Zrt. 

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A Világ Év Városi Autója kategóriában a Suzuki Jimny-n kivül az Audi A1, a BMW X2, a Kia Soul és a SEAT Arona szerepeltek. A listából márciusra három döntős maradt csupán, és most áprilisban hirdették ki a győztest.

Címlap képen: Toshihiro Suzuki (Forrás: Magyar Suzuki Zrt.)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben