Sáros esővel csapott le a vihar a Dunántúlra: az ország középső része felé tart

Sáros esővel csapott le a vihar a Dunántúlra: az ország középső része felé tart

agrarszektor.hu
A reggeli záporok, zivatarok nem csak vízcseppeket hagytak hátra a kint parkoló autókon a Dunántúlon, a csapadék ugyanis sáros eső formájában érkezett meg a térségbe. A viharok délutánra, estére az ország középső részét is elérik majd, így nagy eséllyel várhatók zivatarok, melyeket akár áros eső is kísérhet.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A felettünk lévő nagy mennyiségű szaharai por keveredett a hajnalban kialakult záporokkal, zivatarokkal nyugaton - írja az Időkép. Emiatt több helyen sáros eső alakult ki, ami más tereptárgyak mellett az autókon is elég feltűnő nyomott hagyott. Egyik-másik autó annyira poros lett, mintha egy sivatagi versenyen vett volna részt.

Délután és este a Dunántúlon, valamint a középső országrészben, köztük főváros környékén is várhatóak záporok, zivatarok, melyeket nagy eséllyel kísérhet sáros eső.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?