2021. december 2. csütörtök Melinda, Vivien

Hírek - Gépek

Jön a nyár nagy eseménye: traktorkarnevál és csúcskonferencia a Hajdúságban

Augusztusban rendezik meg a nyár kihagyhatatlan eseményét, a VIII. Hajdúsági Expót, amelynek egyik legizgalmasabb programja a Portfolio Kelet-magyarországi Agrárfóruma lesz augusztus 9-én. A hajdúböszörményi háromnapos expó másik kiemelt eseménye a Traktorhúzó Magyar Kupa, amelynek ünnepélyes megnyitóját augusztus 10-én tartják.
 
 

A Portfolio és az agrarszektor.hu augusztus 9-én már ötödik alkalommal rendezi meg Kelet-magyarországi Agrárfórumát, amely az augusztus 9-11. között megrendezésre kerülő VIII. Hajdúsági Expo elsőszámú szakmai rendezvénye. Az expó augusztus 9-i első napja 9,30 órakor a rendezvénysorozat ünnepélyes megnyitójával veszi kezdetét, amelyet 10 órakor a Kelet-magyarországi Agrárfórum követ, amely egészen 14 ótáig várja az érdeklődőket a legaktuálisabb és legizgalmasabb agrártémákkal.

A konferencia kiemelt témái lesznek többek között:

 • a magyar agrárium legnagyobb kihívásai
 • hatalmas változások a földszabályozásban
 • önzözésfejlesztés
 • korszerű talajművelés
 • agrárdigitalizáció
 • precíziós gazdálkodás
 • nagy lehetőségek előtt a magyar állattenyésztés

A konferenciáról és a jelentkezési feltételekről bővebben itt>>

Traktorhúzó verseny Hajdúböszörményben (Forrás: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt) 

Az expó másik izgalmas programja a Traktorhúzó Magyar Kupa, amelynek ünnepélyes megnyitóját augusztus 10-én 10 órakort tartják. Superstock versenytraktorok magyar kupa versenyének lebonyolítása, Heavy Modified traktor bemutató, illetve Kamion és TWD traktorok bemutató húzása szerepel a programban. A rendezvény utolsó napján, augusztus 11-én 10 órakor veszi kezdetét a Traktorhúzó Hajdú Kupa, eredményhirdetés pedig szombaton és vasárnap is egyaránt 17 órakor lesz.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2021

  Agrártámogatási reform, pénzözön a vidékfejlesztésben, világpiaci árrobbanás, forradalmi agrárinnovációk, precíziós gazdálkodás, digitalizáció. 2 nap, 10+ órányi szakmai program, 70+ előadó