Új szervizépületet adott át Tatabányán az Axiál

agrarszektor.hu
Átadta tatabányai telephelyének szervizépületét a bajai Axiál Kft. A beruházás egy négy és fél milliárd forintos fejlesztési program egyik utolsó állomása a mezőgazdasági gépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó cégnél.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A tatabányai beruházás értéke 200 millió forint, a most átadott 400 négyzetméteres szerviz szolgálja ki a Csornán, Székesfehérváron és Üllőn lévő alkatrészboltok által lefedett területet - mondta Pintér Zsolt ügyvezető. A bajai központú, magyar tulajdonban lévő vállalkozás az országban 19 telephelyet tart fent.

A társaság négy éve kezdte meg a szervizhálózat bővítését. Idén Orosházán és Hódmezővásárhelyen adtak át karbantartó műhelyt, jövőre a Füzesabony közelében lévő Kerecsenden terveznek szervizbővítést, illetve Békéscsabán építenek új telephelyet.

Az idén 25 éves Axiál Kft. anyacégként 700 embernek ad munkát, a cégcsoportban összesen 1200 ember dolgozik. A gép- és alkatrészeladás mellett foglalkoznak mezőgazdasági gépek bérbeadásával, gépvásárlások finanszírozásával, Szlovákiában és Romániában is vannak leányvállalataik. A cég árbevétele 2015-ben 70 milliárd forint volt, idén hasonló összegre számítanak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03