Elindult a Trimble virtuális gazdaság

Elindult a Trimble virtuális gazdaság (x)

agrarszektor.hu
A hazánkban most induló Trimble Virtuális Gazdaság platform segítségével interaktív online formában merülhetnek el a gazdák a precíziós gazdálkodás világában.

Új online felületet mutat be a Trimble, ahol a felhasználók egy digitális gazdaságban tehetnek sétát, miközben találkozhatnak a valóságból ismerős termelési kihívásokkal. Ugyanitt barangolva megnézhetik a Trimble könnyen használható termékeit is, melyek választ kínálnak ezekre a nehézségekre.

A precíziós gazdálkodási technológiák szegmense olyan gyorsan fejlődik és bővül, hogy könnyű elveszni az információkban. Ezt orvosolja a Trimble Virtuális Gazdaság, ahol precíziós szemszögből mutatják be a legfontosabb mezőgazdasági kihívásokat:

Feladatok sikeres végrehajtása - Az idénymunkások és a szakképzett munkaerő hiánya miatt nehéz biztosítani, hogy a szántóföldi munkákat hatékonyan és pontosan végezzék el. Az intuitív munkafolyamatok segítségével a precíziós mezőgazdasági megoldások a szántóföldi feladatokat könnyedén és minimális előképzettséggel végrehajthatóvá teszik.

Adatkezelés, kezdőponttól a végpontig - Több jármű egyidejű működése és a mezőgazdasági adatok átvitele a platformok között kihívást jelenthet. Az adatkezelési megoldások segítenek az információk maximális kihasználásában az automatikus szinkronizáció segítségével.

Költségmegtakarításban a ráfordítások kezelésével - A gyomirtó vegyszerek drágák lehetnek és nehéz biztosítani, hogy a kijuttatás pont ideális legyen. A mai gazdasági helyzetben a gazdálkodók kevesebbet akarnak költeni, amihez precíz kivitelezés kell.

Erőforrás-gazdálkodás - A gazdálkodók számára fontos, hogy azonos színvonal mellett hatékonyan forgassák eszközeiket: a földeket, a gépeket, az embereket és az időkeretet. Ebben is segítenek a precíziós technológiák, a teljes gazdaságra kiterjedő átlátható adatokkal.

Vízgazdálkodás - Szinte minden gazdaságnak vannak vízzel kapcsolatos problémái. Ezek profi kezelése évről évre olyan javulást eredményezhet, ami nem elhanyagolható. Precíziós megoldások széles tárháza áll rendelkezésre ilyen célra is.

A precíziós gazdálkodásba való belépés – Az új technológiák bevezetésének számos akadálya lehet, beleértve a kezdeti beruházás költségét, a megfelelő berendezések kiválasztásának terhét, illetve a megbízható terméktámogatás megtalálását. A Trimble segít eligazodni a bevezetés útján a most elindult platform segítségével.

A hazánkban is elérhető Trimble Virtuális Gazdaság új formában mutatja be a gazdák számára ezeket az információkat, amit bárki megtekinthet erre a webes linkre kattintva.

 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03