2021. május 11. kedd Ferenc

Hírek - Karrier

Orbán újra kinevezte Lázár volt helyettes államtitkárát

Újra kinevezte Viski Józsefet a Miniszterelnökség helyettes államtitkárává Orbán Viktor miniszterelnök. Viski József korábban is a tárca helyettes államtitkára volt, ahol a Vidékfejlesztési Program (VM) irányító hatósági feladatait látta el. Megbízatása tavaly szűnt meg, amikor az azóta átszervezett Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elnökévé nevezték ki.
 
 

Lázár János miniszter javaslatára a Miniszterelnökség helyettes államtitkárává nevezte ki Viski Józsefet Orbán Viktor miniszterelnök. A helyettes államtitkár február elsejétől tölti be megbízatását.

MTI-fotó: Ujvári Sándor

Viski József korábban is a Miniszterelnökség helyettes államtitkára volt, ahol a VP irányító hatósági teendőit látta el, és mostantól is e feladatot bízták rá. Korábbi megbízatása tavaly szűnt meg, mivel november elsejétől az MVH elnökévé nevezték ki. A hivatal azonban január elsejétől jogutódlással megszűnt, és központi szervezete a Magyar Államkincstárba olvadt. Idéntől a kincstár vált az uniós és a hazai agrár- és vidékfejlesztési támogatások kifizető ügynökségévé, ahol a munkát egy elnökhelyettes irányítja majd.

Hogyan kell igényelni az idei agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat? Milyen lesz a kifizetési menetrend a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal jogutódlásos megszüntetése után? Ez is kiemelt témája lesz az Agrárium 2017 című konferenciának március 8-án Kecskeméten.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu