Komposztálni menő: ha jól csináltad, most pénzt is kaphatsz érte

agrarszektor.hu
Idén is meghirdették a Komposztáló-szépségversenyt a magyar kertészek számára, a legszebbre szavazás pedig a napokban kezdődött el. November 31-ig lehet szavazni a legszimpatikusabbra, eredményt pedig december 1-én hirdetnek majd.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Második alkalommal rendezte meg a hulladekvadasz.hu a Komposztáló-szépségversenyt, amelyben az a kertész nyer, akinek a képére a legtöbb szavazat (lájk) érkezik. A szavazás november 3-án indult, és egészen a hónap végéig tart. Az eredményhirdetésre december 1-én kerül majd sor. A nyertes nem csak a komposztáló-szépségverseny győztesének járó elismerést kapja meg, de egy 20 000 forint értékű vásárlási utalvány is az övé lesz. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. 
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?