Április végéig igényelhetnek támogatást a tejtermelők

agrarszektor.hu
Április 30-ig lehet a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás jogcímre támogatási kérelmet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH).

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

2011. április 1-jén a 18/2011. (III.9.) számú VM rendelet felhatalmazása alapján megnyílt a lehetőség a tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás igénybe vételére. Az intézkedés a tejhasznú szarvasmarhát tartó gazdák számára nyújt támogatást legfeljebb öt éves támogatási időszakon keresztül, amelynek köszönhetően az állatjólét lényeges javításával a tejtermelés szerkezetében is jelentős átalakulás mehet végbe. A támogatás igénybevételének részletes szabályait a 36/2011. (III. 22.) számú MVH, illetve az ezt módosító 71/2011. (IV. 14.) számú MVH közlemények állapítják meg.

A támogatási kérelmet - amely a 2011. évben egyben kifizetési kérelemnek is minősül - 2011. április 30-ig lehet postai úton benyújtani az MVH illetékes megyei kirendeltségeihez.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?