Indul a kifizetés: több mint 4,2 milliárdot kapnak a gazdák

agrarszektor.hu
A napokban indul az anyatehéntartás termeléshez kötött támogatásának kifizetése a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál (MVH).

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Összesen több mint 4200 millió forintot fizet az MVH annak az 5311 gazdálkodónak, aki még 2010-ben nyújtott be támogatási kérelmet a Hivatalhoz. 2011-ben is lehet támogatást igényelni az anyatehéntartás támogatása jogcímre, június 1. és július 31. között. 


Az anyatehéntartás támogatása a nemzeti kiegészítő támogatások egyike. Azoknak az állattartóknak nyújt segítséget, akik gazdaságukban marhahús előállítás céljára hasznosított borjút ellő és nevelő nőivarú szarvasmarhákat tartanak. Az Európai Unió Magyarország részére 117 000 egyedben szabta meg az anyatehén-jogosultságot (ez az országos felső határ).

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?