Sok vagy kevés? - Ezer helyre majdnem 13 milliárdot utalnak

agrarszektor.hu
Összesen 12,7 milliárd forint támogatást fizet ki az idén a cukorrépa-termelőknek a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH). Csaknem ezer gazdálkodó kaphat támogatást június 30-ig.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Elindította az MVH a tavalyi területalapú támogatáshoz kapcsolódó elkülönített cukortámogatás kifizetését. A következő napokban több mint 500 ügyfélnek 4,2 milliárd forintot utal át a hivatal.

Az elfogadott területalapú támogatási kérelemmel rendelkező és a jogszabályi feltételeket teljesítő gazdáknak az MVH folyamatosan, legkésőbb június 30-ig küldi el a határozatokat és fizeti ki a megállapított támogatási összegeket. Csaknem 1000 jogosult ügyfél összesen 12,7 milliárd forinthoz jut.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?