Rovarölő szerrel csávázott repcemagot vetne? (x)

agrarszektor.hu
Ha időben megrendeli, megteheti.

Korábban hozzászokhattunk a hatékony rovarölő szeres csávázás előnyeihez, különös tekintettel a repcebolha és a káposztalégy lárvája elleni védekezésre. A neonikotinoidok használatának 2014. évi felfüggesztése óta viszont csak korlátozott lehetőségeink vannak erre a célra.

A repcetermesztés növényvédelmi szükséghelyzetének kezelésére 2017 őszén TMTD + ELLADO kombinációjával csávázott RAPOOL-repcevetőmag vethető a 04.2/2336-3/2017 számú szükséghelyzeti engedély alapján.

Előzze meg a kártételt rovarölő szerrel csávázott RAPOOL-repcevetőmag vetésével!

Az ELLADO hatóanyagai, a kontakt módon ható béta-cyflutrin (piretroid) és a felszívódó tulajdonságú klotianidin (neonikotinoid) biztosítják, hogy a korábbiakhoz képest jóval alacsonyabb vetőmagmennyiséggel vetett korszerű repcehibridek már a kelés pillanatától védve legyenek mind a talajból támadó, mind pedig a kifejlődő leveleket károsító rovarkártevők ellen.

Az ELLADO a repce fejlődésének kezdeti szakaszában nyújt védelmet. A kombináció hatékonysága kiterjed az ősszel a talajban károsító drótférgekre és a kifejlődő szárat, leveleket károsító repcebolhára, repcedarázs-álhernyóra. Nyugat-európai tapasztalatok alapján a csávázószerek közül az ELLADO nyújtja a legbiztosabb védelmet a kis káposztalégy lárvájának őszi kártétele ellen.

A TMTD a keléskori betegségek komplex problematikájára nyújt hosszú ideje megnyugtató megoldást, elősegítve ezzel a biztos szántóföldi kelést.

Rendelését időben adja le vetőmag-kereskedőjénél, hogy élhessen a lehetőséggel: a rovarölő szerrel csávázott SHREK, DALTON, DARIOT, AVATAR, VERITAS CL és DIFFUSION vetőmag a készlet erejéig elérhető!

A részletekkel kapcsolatban keresse területi képviselőinket!

 

Blum Zoltán
ügyvezető igazgató
RAPOOL Hungária Kft.
www.rapool.hu

 

(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?