Nem örülhetnek a gazdák a keleti országrészben: az időjárás is ellenük dolgozik

agrarszektor.hu
Egyre többfelé várható csapadék pénteken, a keleti országrészben azonban marad a több órás napsütés, északkeleten pedig egyáltalán nem valószínű eső. A középső országrészben viharos széllökések lehetnek, a Dunántúlon a legmagasabb hőmérséklet 20 fok, máshol pedig akár 24 fok is lehet majd.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Pénteken nyugat, délnyugat felől tovább növekszik, illetve vastagszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor, néhol pedig zivatar is kialakulhat - írja a met.hu. Ezzel szemben a Dunától keletre délelőtt még több órás napsütésre számíthatunk, csapadék csak délután lehet, északkeleten pedig egyáltalán nem valószínű az eső. A délkeleti szél nagy területen megerősödik, és főként a középső országrészben viharos széllökések is lehetnek. 

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 13 és 20, másutt 21 és 24 fok között alakul.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?