Esővel és széllel búcsúzik az április: ilyen idő várható a következő napokban

agrarszektor.hu
Hétfőn az ország legnagyobb részén erősen felhős lesz majd az ég, és többfelé várható eső, illetve zápor. Kedden is borult lesz majd az ég, a legmagasabb hőmérséklet azonban mindössze 17 fok lesz, a hétfői 20 fokkal szemben. Szerdán is felhős lesz az ég, csapadék azonban már egyre kevesebb helyen várható majd. A szél minhárom nap megélénkül, van ahol pedig viharossá is fokozódhat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de átmenetileg akár nagyobb területen is elvékonyodhat, csökkenhet majd a felhőzet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. Többfelé valószínű eső, zápor, legkisebb eséllyel a Balaton tágabb környezetében. Az északi szél megélénkül, a Dunántúlon és középen pedig meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de az északi megyékben kissé hűvösebb is lehet.

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég, de előfordulhat némi napsütés elsősorban az északi határszélen. Többfelé lesz eső, zápor, nagyobb területen és mennyiségben a keleti megyékben. Az északnyugati szél megélénkül, a Dunántúl északi felén meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Szerdán eleinte többnyire erősen, majd változóan felhős idő várható. Főként az ország keleti felén valószínű eső, zápor, de délutántól ott is egyre kevesebb helyen lehet csapadék. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?