Ma még napsütés, holnap már eső: ilyen idő várható az elkövetkező napokban

agrarszektor.hu
Csütörtökön mindenütt több órás napsütésre készülhetünk, 19 és 25 fok közötti hőmérséklettel. Estére megnövekszik majd a felhőzet, pénteken pedig szinte mindenütt felhős idő várható. A meleg holnap is megmarad majd, északnyugaton azonban már hűvösebb időre kell készülni. Mindkét nap erős szélre kell számítani, lesz azonban ahol viharossá fokozódhat, míg máshol erős lökések kísérik majd.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A gomoly- és fátyolfelhők mellett mindenütt többórás napsütésre készülhetünk csütörtökön, de elsősorban a keleti és az északi tájakon helyenként zápor, esetleg zivatar is kialakulhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. A nyugati, délnyugati szelet többfelé élénk, főként a főváros tágabb környezetében, az Északi-középhegység térségében, illetve az Alföld egyes részein olykor erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul, késő estére pedig 10 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtök este kezdetben még kevés lesz felettünk a felhő, majd nyugat felől megnövekszik, péntek hajnaltájt a Dunántúlon pedig meg is vastagszik a felhőzet. Eleinte keleten, a hajnali, reggeli órákban pedig az északnyugati tájakon alakulhat ki néhol zápor, esetleg zivatar. A délnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A hajnali órákra 6 és 13 fok közé csökken a hőmérséklet.

Pénteken többnyire közepesen vagy erősen felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar - csapadékra legkisebb esély délkeleten van. A délnyugati szél többfelé megerősödik, zivatarban átmenetileg viharossá fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 23 fok között alakul, északnyugaton lesz a hűvösebb, délkeleten a melegebb.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?