Elképesztő rekordot döntött meg az időjárás Magyarországon: 72 éve nem volt ilyen

agrarszektor.hu
Megdőlt a szeptember 13-ára vonatkozó legmagasabb minimum-hőmérséklet rekordja a fővárosban, a János-hegy állomáson ugyanis 20,6 fokot mértek. Korábban ezen a napon Gellérthegyen volt 20 fokos rekord, 1948-ban.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Nem volt éppen frissítő a reggel a fővárosban élők számára, nem kedveztek a szellőztetéshez a körülmények - írja az Időkép. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hivatalos információi szerint ezidáig idén mérték a legenyhébb szeptember 13-ai minimum-hőmérsékletet Budapesten, nem kevesebb, mint 20,6 fokot. A rekord János-hegy állomáson született, korábban ezen a napon Gellérthegyen állt be 20 fokos rekord 1948-ban.

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?