Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?
Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Sokan nem tudják, de a karácsonyfák többségét Zala megyében termesztik, a megyei "fenyőfalvak" egyik legmeghatározóbbja pedig Nemespátró. A lakosság nagy része fenyőzik, zömük a hatvanas-hetvenes években kezdte az ipart, akkor még mellékkeresetként, írta meg a Telex.

A fákat tavasszal ültetik, ősszel gallyazzák. A karácsonyfákat november végén vágják ki, december elején csomagolják, majd elszállítják a különböző városokba. Budapesten a nagybani piac a központi elosztóhely, innen viszik szét az árusok a különböző árusítóhelyekre.
(A cikkben szereplő képek MTI/Varga György tulajdonát képzik.)