Lenyűgöző látvány: így védekeznek a francia szőlősgazdák a fagy ellen

Lenyűgöző látvány: így védekeznek a francia szőlősgazdák a fagy ellen

agrarszektor.hu
Fáklyákkal védekeznek a fagyok ellen Franciaország egyik leghíresebb borvidékén Burgundiában, hogy megmentsék a 2021-es évjáratot.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Évente egy, maximum két alkalommal fordul elő olyan, nem az évszakra jellemző szélsőséges fagy, amikor szükség arra, hogy fáklyákkal védjék a a francia szőlősgazdák az ültetvényeket Burgundiában - írta meg a Csodálatos Borok. A hét közepén -5 Celsius fokot mértek, az azóta zajló eseményekről folyamatosan számol be a francia sajtó és jelennek meg friss képek a közösségi médiában.

A látvány, ahogy több ezer fáklya világítja meg a szőlősorokat, lenyűgöző. Ennek ellenére csak reménykedni lehet benne, hogy ne jöjjenek további fagyok, és a burgundi borok 2021-es évjárata is remek legyen. Az eseményről készült további képek a fenti linken tekinthetőek meg.

(A cikkben szereplő képeket Titouan Rimbault készítette.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?