2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Lenyűgöző látvány: így védekeznek a francia szőlősgazdák a fagy ellen

Lenyűgöző látvány: így védekeznek a francia szőlősgazdák a fagy ellen

agrarszektor.hu
Fáklyákkal védekeznek a fagyok ellen Franciaország egyik leghíresebb borvidékén Burgundiában, hogy megmentsék a 2021-es évjáratot.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Évente egy, maximum két alkalommal fordul elő olyan, nem az évszakra jellemző szélsőséges fagy, amikor szükség arra, hogy fáklyákkal védjék a a francia szőlősgazdák az ültetvényeket Burgundiában - írta meg a Csodálatos Borok. A hét közepén -5 Celsius fokot mértek, az azóta zajló eseményekről folyamatosan számol be a francia sajtó és jelennek meg friss képek a közösségi médiában.

A látvány, ahogy több ezer fáklya világítja meg a szőlősorokat, lenyűgöző. Ennek ellenére csak reménykedni lehet benne, hogy ne jöjjenek további fagyok, és a burgundi borok 2021-es évjárata is remek legyen. Az eseményről készült további képek a fenti linken tekinthetőek meg.

(A cikkben szereplő képeket Titouan Rimbault készítette.)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31