Lenyűgöző látvány: így védekeznek a francia szőlősgazdák a fagy ellen

agrarszektor.hu
Fáklyákkal védekeznek a fagyok ellen Franciaország egyik leghíresebb borvidékén Burgundiában, hogy megmentsék a 2021-es évjáratot.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Évente egy, maximum két alkalommal fordul elő olyan, nem az évszakra jellemző szélsőséges fagy, amikor szükség arra, hogy fáklyákkal védjék a a francia szőlősgazdák az ültetvényeket Burgundiában - írta meg a Csodálatos Borok. A hét közepén -5 Celsius fokot mértek, az azóta zajló eseményekről folyamatosan számol be a francia sajtó és jelennek meg friss képek a közösségi médiában.

A látvány, ahogy több ezer fáklya világítja meg a szőlősorokat, lenyűgöző. Ennek ellenére csak reménykedni lehet benne, hogy ne jöjjenek további fagyok, és a burgundi borok 2021-es évjárata is remek legyen. Az eseményről készült további képek a fenti linken tekinthetőek meg.

(A cikkben szereplő képeket Titouan Rimbault készítette.)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?