Havazás jöhet hétfő este: mutatjuk, hol várható a legtöbb hó

agrarszektor.hu
Hidegfront érte el Magyarországot, a magasabb légrétegekben már megkezdődött a lehűlés. Sok helyen az eső is eleredhet, sőt, estétől a legmagasabb csúcsainkon hópelyhek válthatják az esőt. Ugyanakkor a hidegfront hatását az ország többi részén leginkább majd a következő napok fagyos reggelei alkalmával érzékelhetjük.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A nap nagy része borongós idővel telik, egyre nagyobb területen eleredhet az eső is - írja az Időkép. Az este közeledtével a Bükk és a Mátra legmagasabb csúcsain fagypont közelébe hűl a levegő, a csapadék elvonulta előtt átmeneti hószállingózás fehérítheti a tájat. Nagy mennyiség nem várható, legfeljebb vékony hólepel alakulhat ki, késő estétől ugyanis megszűnik a csapadék, felszakadozik a felhőzet.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?