Dermesztő fagy tarolja le Magyarországot: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

Dermesztő fagy tarolja le Magyarországot: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

agrarszektor.hu
Komoly fagyok várhatók az országban karácsony előtt, szerda és csütörtök hajnalban nagy területen -5, néhol -10 fok alá csökken a hőmérséklet. Nem kell ugyanakkor sokáig tűrnünk a hideget, csütörtökön melegfront közelíti meg hazánkat, és enyhülés veszi kezdetét.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Ha nem is huzamosabb időre, de a következő reggelek alkalmával bekeményít a tél - írja az Időkép. Észak felől nagy adag hideget kapunk a nyakunkba. Nagy területen erősebb fagy is létrejöhet szerda és csütörtök hajnalban. A leghidegebb az északi völgyekben és a déli határ közelében lehet, itt csütörtökön -10 fok környékén alakulnak a minimumok.

Csütörtökre várható minimum-hőmérsékletek (Forrás: Időkép)

Szerdán kisebb területre korlátozódik a komoly fagy, de ekkor is születhetnek -10 fok körüli értékek. A hidegebb azonban csütörtökön lesz a reggel. Ezen a napon viszont egyben egy melegfront is megközelíti hazánkat, enyhülés veszi kezdetét.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?