Dermesztő fagy tarolja le Magyarországot: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

agrarszektor.hu
Komoly fagyok várhatók az országban karácsony előtt, szerda és csütörtök hajnalban nagy területen -5, néhol -10 fok alá csökken a hőmérséklet. Nem kell ugyanakkor sokáig tűrnünk a hideget, csütörtökön melegfront közelíti meg hazánkat, és enyhülés veszi kezdetét.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Ha nem is huzamosabb időre, de a következő reggelek alkalmával bekeményít a tél - írja az Időkép. Észak felől nagy adag hideget kapunk a nyakunkba. Nagy területen erősebb fagy is létrejöhet szerda és csütörtök hajnalban. A leghidegebb az északi völgyekben és a déli határ közelében lehet, itt csütörtökön -10 fok környékén alakulnak a minimumok.

Csütörtökre várható minimum-hőmérsékletek (Forrás: Időkép)

Szerdán kisebb területre korlátozódik a komoly fagy, de ekkor is születhetnek -10 fok körüli értékek. A hidegebb azonban csütörtökön lesz a reggel. Ezen a napon viszont egyben egy melegfront is megközelíti hazánkat, enyhülés veszi kezdetét.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?