Dermesztő fagy tarolja le Magyarországot: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

Dermesztő fagy tarolja le Magyarországot: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

agrarszektor.hu
Komoly fagyok várhatók az országban karácsony előtt, szerda és csütörtök hajnalban nagy területen -5, néhol -10 fok alá csökken a hőmérséklet. Nem kell ugyanakkor sokáig tűrnünk a hideget, csütörtökön melegfront közelíti meg hazánkat, és enyhülés veszi kezdetét.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Ha nem is huzamosabb időre, de a következő reggelek alkalmával bekeményít a tél - írja az Időkép. Észak felől nagy adag hideget kapunk a nyakunkba. Nagy területen erősebb fagy is létrejöhet szerda és csütörtök hajnalban. A leghidegebb az északi völgyekben és a déli határ közelében lehet, itt csütörtökön -10 fok környékén alakulnak a minimumok.

Csütörtökre várható minimum-hőmérsékletek (Forrás: Időkép)

Szerdán kisebb területre korlátozódik a komoly fagy, de ekkor is születhetnek -10 fok körüli értékek. A hidegebb azonban csütörtökön lesz a reggel. Ezen a napon viszont egyben egy melegfront is megközelíti hazánkat, enyhülés veszi kezdetét.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?