Durva, mit okozott a januári tavasz: aranyba borultak a szántók Zalában

Durva, mit okozott a januári tavasz: aranyba borultak a szántók Zalában

MTI
Az évszakhoz képest szokatlan jelenség keltett feltűnést Zala megyében. A tavaszias melegnek köszönhetően virágzik a repce a 74-es főút mellett.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Virágzik a repce (Brassica napus) Zala megyében. Az MTI-ben 2022. január 4-én megjelent képek Hahót határában, a 74-es főút mellett a készültek, ahol a tavaszias melegben szabályosan aranyba borultak a szántók.

2018 januárjában ugyancsak Zala megyében virágzó repcetáblákról készült képek keltettek szenzációt országban. Akkor azonban zöldítési céllal vetett, de "kint felejtett" repceültetvényről volt szó, amelyet már korábban be kellett volna tárcsázni. A hírről akkor az Agrárszektor is beszámolt.

EZ IS ÉRDEKELHET

A cikkben szereplő képek az MTI/Varga György tulajdonát képzik.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?