Lapozza át a SAATEN-UNION 2022-es őszi katalógusait! (x)

agrarszektor.hu
Előnyben a sokszínű vetésforgó.

A klímaváltozás és a szűkülő erőforrások problematikája mellett az elmúlt időszak turbulens politikai eseményei is erőteljes hatással voltak az agrártermékek piacaira. A fokozódó bizonytalanság velejárója, hogy a nagyobb kockázatvállalást jelentősebb felárral honorálhatja a piac. Visszatekintve a közelmúlt történelmére még soha nem jegyezték ilyen magasan a legtöbb, hazánkban is eredményesen előállítható növényi alapanyagot. Ugyanakkor még soha nem került ennyibe a műtrágya, a takarmány, az energia vagy épp az üzemanyag.

Mindent egybevetve a növénytermesztők ennek a turbulens időszaknak a nyertesei közé kerülhetnek, amennyiben a természet által kvázi ingyenesen biztosított "inputok", mint a napfény, a levegő és a csapadék, legalább kielégítő mértékben állnak rendelkezésre. Az biztos, hogy a növénytermesztők gazdasági mozgástere jelentősen meghaladja az állattenyésztőkét. De ahhoz, hogy a mindenkor - akár szűkösen, akár bőségesen - rendelkezésre álló természeti erőforrásokat hatékonyan tudjuk felhasználni, döntő jelentőségű a megfelelő vetésforgó és az abban alkalmazott fajták és hibridek által biztosított genetikai előrehaladás kiaknázása: a fehérjenövények kihagyhatatlanok, a hibridkalászosok jövedelmezőbbek, mint valaha, a nitrogénhatékonyság és a kiváló rezisztenciális tulajdonságok pedig alapvető fontosságúak.

Legújabb, 2022-es őszi katalógusaink segítségével átfogó képet kaphatnak a SAATEN-UNION által javasolt bevált és legújabb hibridekről, fajtákról, valamint technológiai fejlesztésekről. Kérem Önöket, használják ki az egyedülállóan széles faj- és fajtaválasztékunk által kínált lehetőségeket a saját gazdaságukban. További információkkal állunk rendelkezésükre a honlapunkon, a közösségi médiában és területi képviselő kollégáink segítségével is.

Sok sikert kívánok az új, 2022/2023-as termesztési évhez!
A SAATEN-UNION 2022-es őszi katalógusai letölthetők a képekre kattintva.

Blum Zoltán
ügyvezető
SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu

 

 

 

 

 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. szeptember 30. 11:33