A KITE Zrt. második őszi terményes podcastja – Most a búza és a repce kerül a rivaldafénybe

A KITE Zrt. második őszi terményes podcastja – Most a búza és a repce kerül a rivaldafénybe (x)

PR
Minisorozat második és egyben befejező részéhez érkeztek. A korábban taglalt kukorica és napraforgó után, a magyar agrárium négy legnagyobb vetésterületű kultúrája közül, a búza és a repce terménypiaci helyzetét is górcső alá vették.

Újra elemezték az ukrán helyzetet, mely még november 20-ig stabilnak látszik, az országot, a fennálló három kikötői csomópontból folyamatosan hagyja el a termény. Mindez jelenleg nyugvópontra helyezte a világpiaci árakat. A termelők közül sokan még kivárnak az értékesítéssel, de ez gyorsan kockázatossá is válhat, hiszen annak ellenére, hogy az idei aszály miatt itthon alacsonyabbak a termésátlagok, a világ ellátásához szükséges mennyiségek rendelkezésre állnak, ráadásul nehezen becsülhető keleti tartalékokkal a háttérben.

Szereplőik az előző alkalomhoz hasonlóan Dr. Kovács István terménykereskedelmi üzletág-igazgató, Kiss Róbert kereskedelmi osztályvezető és Balogh Viktor marketingigazgató.

A terménykereskedelemi helyzetről szóló sorozat előző epizódja a következő linken érhető el:

www.kite.hu/podcast/oszi-termenyes-helyzetkep

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?