Fagy tarolja le az országot pénteken: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Fagy tarolja le az országot pénteken: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

agrarszektor.hu
Szerdán hidegfront érkezik, jelentős, nagy mennyiségű csapadékot ugyan nem hoz magával, csak helyenként várható eső, záporeső, de az északi-északnyugati szél feltámad. A magasban egyre inkább hidegebb légtömegek áramlanak fölénk, csütörtökre virradóra az északkeleti megyékben már sokfelé lehet talajmenti fagy, csípős lesz a reggel.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A leghidegebbre viszont péntek reggelre számíthatunk, északkeleten akár -1, -2 fokig is hűlhet a levegő,
a keleti országrészben a szélvédett helyeken többfelé várható talajmenti fagy, a még kint lévő, fagyérzékeny növényeket mindenképp érdemes védett helyre vinni. Csütörtökön - pénteken átmenetileg napközben hűvösebb lesz, de hétvégére újabb felmelegedés körvonalazódik, vasárnap ismét átléphetjük a 20 fokot - írja az Időkép.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?