2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Ezt sok kerttulajdonos elrontja: erről tudnod kell, ha nem akarsz sokat bukni

Ezt sok kerttulajdonos elrontja: erről tudnod kell, ha nem akarsz sokat bukni

MTI
A vízmérők, a vízvezetékek és szerelvények téliesítésére hívja fel a lakosság figyelmét a MaVíz Magyar Víziközmű Szövetség.     

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták: a télen nem lakott ingatlanoknál fontos a vízhálózat és a vízmérők víztelenítése, valamint a vízmérőakna letakarása, szigetelése, de javasolt az ingatlan rendszeres időközönkénti ellenőrzése is, az esetleges károk megelőzése miatt. Ugyanakkor a télen is lakott ingatlanoknál is fontos a vízmérőakna és azon vezetékszakaszok szigetelése, amelyek kevésbé védett helyen, például pincében, falon kívül találhatók - tették hozzá. Szükséges a kerti csapok víztelenítése is, valamint a telepített öntözőberendezésekre is érdemes jobban odafigyelni, mert bár ezek fagyállóak, az élettartamukat meghosszabbíthatja, ha víztelenítik őket - írták.

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31