Ezt veszi most rengeteg magyar télre: nem is tudják, de óriásit bukhatnak vele

Ezt veszi most rengeteg magyar télre: nem is tudják, de óriásit bukhatnak vele

agrarszektor.hu
Csalók árulnak hamis fotóval rossz minőségű tűzifát, de az akciós tüzelő is gyanús lehet, illetve akkor sem árt résen lenni, ha az eladó gyors szállítást ígér. A rendőrség figyelmezteti a vásárlókat, hogy mindig alaposan járjanak utána annak, honnan szerzik be pontosan a téli tüzelőanyagot.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Nem árt résen lenni, ha neten vásárolunk tűzifát, gyanús lehet a leárazott, gyönyörűen halomba rakott, összehasogatott fáról készült kép is, főleg, ha nagyon olcsón árulják. Sok esetben ráadásul nem is olyan fát kapunk, ami a hirdetésben állt. 

Sok csaló a fakitermelés helyén szedi össze a maradék fát, és ezt sózza rá a vásárlókra, csakhogy ez lopás. Egy szép képpel, jó minőségű fa látszatát adják, viszont amikor a helyszínre érnek, akkor silány minőségű, kevés mennyiségű faanyagot kap a vásárló. A legtöbb ember, főleg idősebbek, nem is mernek nemet mondani erre a tételre, kifizetik

- mondta az RTL Híradónak Hodics Gergely, a szombathelyi Alpok Holz Team ügyvezetője.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?