2023. március 28. kedd Gedeon, Johanna

Ezt veszi most rengeteg magyar télre: nem is tudják, de óriásit bukhatnak vele

agrarszektor.hu
Csalók árulnak hamis fotóval rossz minőségű tűzifát, de az akciós tüzelő is gyanús lehet, illetve akkor sem árt résen lenni, ha az eladó gyors szállítást ígér. A rendőrség figyelmezteti a vásárlókat, hogy mindig alaposan járjanak utána annak, honnan szerzik be pontosan a téli tüzelőanyagot.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Nem árt résen lenni, ha neten vásárolunk tűzifát, gyanús lehet a leárazott, gyönyörűen halomba rakott, összehasogatott fáról készült kép is, főleg, ha nagyon olcsón árulják. Sok esetben ráadásul nem is olyan fát kapunk, ami a hirdetésben állt. 

Sok csaló a fakitermelés helyén szedi össze a maradék fát, és ezt sózza rá a vásárlókra, csakhogy ez lopás. Egy szép képpel, jó minőségű fa látszatát adják, viszont amikor a helyszínre érnek, akkor silány minőségű, kevés mennyiségű faanyagot kap a vásárló. A legtöbb ember, főleg idősebbek, nem is mernek nemet mondani erre a tételre, kifizetik

- mondta az RTL Híradónak Hodics Gergely, a szombathelyi Alpok Holz Team ügyvezetője.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?