Kemény hétre készülhetnek a magyarok: nem sok jóval kecsegtet az időjárás

Kemény hétre készülhetnek a magyarok: nem sok jóval kecsegtet az időjárás

agrarszektor.hu
Újabb hét köszönt ránk, és az időjárásnak eszében sincs lassítani. Újabb frontok érik el a térségünket, és már a hét elején sem lesz két ugyanolyan időjárást hozó nap. A frontrendszer mögött pedig szerdán ismét fagyos légtömeg érkezik a Kárpát-medencébe.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A hétfő a legtöbb helyen napos lesz, de az ország északkeleti harmadában több lesz felhő, és csapadékra is itt számíthatunk majd. Kedden egy hullámzó frontrendszer felhőzete teríti be az országot, csapadékzónája pedig már kora reggel megérkezik délnyugatra, délután pedig keletre, délnyugatra is. Ezeken a tájakon szükség lesz tehát az esernyőkre, de valahol a gumicsizma is jól jöhet. Délnyugaton ugyanis 20-30 milliméternyi csapadék is lehullhat 24 óra alatt. A frontrendszer mögött szerdán ismét fagyos légtömeg érkezik a Kárpát-medencébe - írja az Időkép.

EZ IS ÉRDEKELHET

Erős, nyugaton viharos széllökésekkel fog beáramlani a száraz, hideg levegő. A szeles időben azonban sok napsütésre készülhetünk, csak néhol lehetnek futó záporok. Melegünk nem lesz, hisz 10 fok alatt maradnak napközben a maximumok, a szél miatt pedig még hidegebbnek érezhetjük majd a levegőt. Ennél hidegebb a csütörtök reggel lehet majd, amikor nyugalomba kerül a fagyos légtömeg, és újabb országos fagy várható.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?