Elképesztő, milyen idő lesz karácsonykor: itt az előrejelzés arról, mi várható

Elképesztő, milyen idő lesz karácsonykor: itt az előrejelzés arról, mi várható

agrarszektor.hu
Érkezik a már jól megszokott enyhülés karácsonyra, madárcsicsergős, kora tavaszias ünnepünk lesz, egy-két tartósan naposabb tájon kicsivel meg is haladhatjuk a 15 fokot. Komoly télies fordulat egyelőre a két ünnep között sem látszik.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A következő egy-két napban még harcát fogja vívni a tél és a tavasz, szombaton például az ország északi-északkeleti felén többfelé havazhat, már-már azt hihetnénk, hogy végre egy fehér karácsony - írja az Időkép. Nem örülhetnek azonban azok, akik havas, hideg ünnepre vágynak. Vasárnap, azaz szenteste napján ugyanis nyugat, délnyugat felől az egész országot enyhe levegő árasztja el, így az előző nap lehullott hó gyorsan elolvad majd például a Dunakanyarban is, hiszen ezen a napon már 5 és 13 fok között alakulnak a maximumok. Az enyhe levegő élénk, erős nyugatias széllel érkezik.

Ezzel pedig még nem lesz vége, az ünnep első napjára még enyhébb levegő érkezik. Már a hajnal is kifejezetten enyhe lesz, többfelé 5 fok fölött maradhatnak a minimumok, napközben az ország nagy részén pedig 10 és 15 fok közötti csúcshőmérséklet várható. Egy-két tartósan naposabb tájon kicsivel meg is haladhatjuk a 15 fokot. Az enyhe, kora tavaszias idő karácsony másnapján is kitart majd, helyenként újra elérhetjük a 15 fokot, emellett bőven lesz részünk napsütésben. Ekkorra a szél is mérséklődik a legtöbb helyen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 14:01
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55