Olyan fagy jött, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol a legdurvább

Olyan fagy jött, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol a legdurvább

agrarszektor.hu
Nemcsak a hegyekben van erős fagy Magyarországon. A havas, alföldi tájakon ugyanis -10, -12 fokig ment le a hőmérséklet hajnalra.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A tegnap lehullott hó sok helyen megmaradt, és a havas tájak szépen húzták le éjjel a hőmérsékletet. Az erős lehűlést tovább segítette, hogy a front felhőzete elvonult, az ég teljesen kitisztult felettünk, sőt a szél szépen lecsendesedett a legtöbb helyen - írja az Időkép. Így nemcsak a hegyekben, fagyzugos völgyekben, hanem többek közt a havas, szélcsendes, derült alföldi tájon is erősen fagyos lett a reggel.

A front felhőzetét mintha éles késsel vágták volna el, reggelre nyoma sem volt nálunk. Az ország közepén az Időkép pusztavacsi állomásán -12 fokot mértek. Hasonlóan alakult a hőmérséklet Lajosmizsén és környékén.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?