Olyan fagy jött, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol a legdurvább

Olyan fagy jött, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, hol a legdurvább

agrarszektor.hu
Nemcsak a hegyekben van erős fagy Magyarországon. A havas, alföldi tájakon ugyanis -10, -12 fokig ment le a hőmérséklet hajnalra.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A tegnap lehullott hó sok helyen megmaradt, és a havas tájak szépen húzták le éjjel a hőmérsékletet. Az erős lehűlést tovább segítette, hogy a front felhőzete elvonult, az ég teljesen kitisztult felettünk, sőt a szél szépen lecsendesedett a legtöbb helyen - írja az Időkép. Így nemcsak a hegyekben, fagyzugos völgyekben, hanem többek közt a havas, szélcsendes, derült alföldi tájon is erősen fagyos lett a reggel.

A front felhőzetét mintha éles késsel vágták volna el, reggelre nyoma sem volt nálunk. Az ország közepén az Időkép pusztavacsi állomásán -12 fokot mértek. Hasonlóan alakult a hőmérséklet Lajosmizsén és környékén.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?