Beütött a dermesztő fagy itthon: durva, mekkora mínuszok voltak

Beütött a dermesztő fagy itthon: durva, mekkora mínuszok voltak

agrarszektor.hu
Majdnem -14 fok volt az év eddigi leghidegebb reggelén, ezenkívül pedig sok helyen ment -10 fok alá hőmérséklet vasárnap Magyarországon. Erős fagyokat hozhat még a hétfő reggel is, ezt követően azonban enyhülés várható.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Igazi téli reggelre ébredhettünk vasárnap is röpködő mínuszokkal. A derült, szélcsendes időnek és hóval borított felszínnek köszönhetően sok helyen, összesen 45 mérőpontunkon esett -10 fok alá a hőmérséklet - írja az Időkép. Az év eddig leghidegebb hőmérsékletét is ma reggel lehetett mérni: Lipeszentadorján -13,7 fok volt. Őt követte Barlahida és Mihálygerge -13,3 fokkal.

Címlapkép forrása: MTI/Komka Péter

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?