2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Olyan hideg jött, amilyen rég volt Magyarországon: majdnem fagyott

Olyan hideg jött, amilyen rég volt Magyarországon: majdnem fagyott

agrarszektor.hu
Hűvös volt északkeleten a csütörtök reggel, helyenként kaparni kellett a jeget a szélvédőkről. Zabaron egészen 1,4 fokig hűlt a levegő. Péntek reggel is készülni kell a hűvősre, az északi-északkeleti fagyzugos tájakon 5 fok alatti hőmérsékletek is lehetnek.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Májusi eső aranyat ér, no de a májusi hideg? Valószínűleg azért már nincsenek annyira oda a növények, legfőképp a palánták. A ma reggel pedig igen hűvösre sikeredett északkeleten, Zabaron 1,4 fokig hűlt a levegő - írja az Időkép. A helyi észlelők szerint kaparni kellett reggel a kocsik szélvédőjét, ami azért nem mindennapi esemény így május derekán.

Az Időkép hőtérképe csütörtökön reggelAz Időkép hőtérképe csütörtökön reggel
A péntek reggel hasonlóan hűvösnek ígérkezik, az ország nagy részén 5 és 13 fok között alakulnak majd a minimumok, de az északi-északkeleti fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Pedig a fagyosszentek még csak néhány nap múlva jönnek.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31