Gigavihar tarolhatja le az országot: mutatjuk, hova, mikor érkezik

Gigavihar tarolhatja le az országot: mutatjuk, hova, mikor érkezik

agrarszektor.hu
Hétfőn ismét egyre nagyobb számban kell zivatarokra készülni. Dél, délnyugat felől érkeznek a viharok, köztük heves zivatarok is várhatók. Ezekhez felhőszakadás, akár nagyobb méretű jég és 70-80 km/órát meghaladó erejű széllökések társulhatnak. Különösen a dombos-hegyes tájakon villámárvíz veszélye is fennáll.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A zivatarok hétfő éjjelre sem csengtek le teljesen, kedden pedig már egy északnyugat felől érkező hidegfront miatt szakadhat le többfelé az ég. Heves zivatarok még ekkor is előfordulhatnak, erre nagyobb esély a déli és keleti országrészben lesz. A szél délnyugatiról egyre inkább nyugatra, északnyugatira fordul, zivataroktól függetlenül is sokfelé feltámad. A maximumok kicsivel már az átlag alatt, 20 és 26 fok között alakulnak. Szerdától szárazabb napok jönnek, már jóval kevesebb helyen alakulhatnak ki záporok, zivatarok, heves viharoktól pedig nem kell tartani. Ezzel együtt melegszik az idő, a hét második felében egyre többfelé léphetjük át a 30 fokot - írja az Időkép

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?