Hihetetlen, de igaz: ennyiért árulják most a sárgarépát az osztrákoknál

Hihetetlen, de igaz: ennyiért árulják most a sárgarépát az osztrákoknál

agrarszektor.hu
Ausztriában az év 22. hetében megkezdődött az új termésű sárgarépa árusítása a nagybani piacokon. Az új tételek ára a koraiságnak megfelelően magasak.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A 22. héten megkezdődött az új termésű sárgarépa árusítása az osztrák piacokon. A megjelenő új tételek ára ugyanakkor a várakozásoknak megfelelően magasak - írta meg a FruitVeB. Június elején Ausztriában ugyanakkor az időjárási körülmények miatt korlátozott hazai korai kínálat találkozott a stabil belföldi kereslettel. Az újtermésű, szerény mennyiségű sárgarépát elsősorban a belföldi élelmiszer-kiskereskedelemben értékesítik, a jellemző átlagár 95-100 euró/100 kg között mozog.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 13. 14:03