Hihetetlen, de igaz: ennyiért árulják most a sárgarépát az osztrákoknál

Hihetetlen, de igaz: ennyiért árulják most a sárgarépát az osztrákoknál

agrarszektor.hu
Ausztriában az év 22. hetében megkezdődött az új termésű sárgarépa árusítása a nagybani piacokon. Az új tételek ára a koraiságnak megfelelően magasak.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A 22. héten megkezdődött az új termésű sárgarépa árusítása az osztrák piacokon. A megjelenő új tételek ára ugyanakkor a várakozásoknak megfelelően magasak - írta meg a FruitVeB. Június elején Ausztriában ugyanakkor az időjárási körülmények miatt korlátozott hazai korai kínálat találkozott a stabil belföldi kereslettel. Az újtermésű, szerény mennyiségű sárgarépát elsősorban a belföldi élelmiszer-kiskereskedelemben értékesítik, a jellemző átlagár 95-100 euró/100 kg között mozog.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?