Óriási viharok csaphatnak le az országra: mutatjuk, hol lehet a legdurvább

Óriási viharok csaphatnak le az országra: mutatjuk, hol lehet a legdurvább

agrarszektor.hu
Ma sem maradunk hevesebb esőzések nélkül, a fél országra figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás és zivatar miatt. Intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt akár 25-30 mm-t meghaladó csapadék is hullhat.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A déli óráktól az ország keleti, északkeleti harmadában, illetve délen lesznek kedvezőek a feltételek néhol zivatarok kialakulásához, amelyek környezetében lokálisan jelentősebb mennyiségű csapadék, esetleg felhőszakadás (15-30 mm) is előfordulhat - írja az met.hu.. Több megyére figyelmeztetést adtak ki a heves zivatarok és felhőszakadás miatt.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?