Ez gyors volt: újabb melegrekord dőlt meg itthon

Ez gyors volt: újabb melegrekord dőlt meg itthon

agrarszektor.hu
Tombol az idei második hőhullám, közelítjük a 40 fokot. Nem meglepő, hogy a tizenhárom évvel ezelőtt mért rekord megdőlt. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A HungaroMet előzetes adatai alapján Baján született meg az új napi melegrekord: 38,1 fok. Eddig a 2011-ben Pécsett mért 37,9 fok tartotta a rekordot - írja az Időkép. A folytatásban pedig jobb lesz vigyázni, hiszen magasabb fokozatra kapcsol a kánikula a hét második felében, dél felől ugyanis a mostaninál is melegebb, szaharai porban gazdag légtömeg érkezik a Kárpát-medencébe. A legnagyobb hőségre továbbra is a délen, délkeleten élők számíthatnak: a csúcshőmérsékletek 37-39, egyes helyeken akár a 40 fokot is elérhetik.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?