Még gombócból is sok: 30 fokos a Velencei-tó

Még gombócból is sok: 30 fokos a Velencei-tó

agrarszektor.hu
A nagy melegben állóvizeink is egyre melegebbek, egyre kevésbé hoznak felfrissülést. A szerda reggeli mérések szerint a Balaton vizének hőmérséklete 25-27 fok között alakult, a Fertő-tó Fertőrákosnál 27 fokos, 30 fokos a Velencei-tó Agárdnál.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az első helyen azonban a Velencei-tó áll, az Országos Vízjelző Szolgálat szerda reggel Agárdnál 29,6 fokos vízhőfokot mért, vagyis mindössze 4 tized hiányzik a bűvös 30 fokhoz. Szintén Agárdon található vízhőmérőnk mérése szerint délelőtt 10 óra 20 perckor 28,9 fokos volt a tó hőmérséklete. A következő napokban marad a forróság, így álló- és folyóvizeink hőmérséklete tovább emelkedhet - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Egyéb
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?