Aki igazán szerelmes, így csinálja - Lánykérés a búzaföldön

agrarszektor.hu
Nem mindennapi módon kérte meg barátnője kezét egy skót gazda. Miután a fiatal férfi egyik búzatáblájáról betakarította a termést, a földbe szántotta házassági kérdését. A látványos lánykérésre végül a fiatal gazda barátnője igent mondott.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Földbe szántott üzenettel kérte meg kedvese kezét egy fiatal gazda Skóciában. A kérdés 100 méter hosszan és 24 méter szélesen terült el a férfi egyik őszi búza tábláján.

A férfi már a vetés óta tervezte az akciót, de várnia kellett az aratás végéig. A barátnője végül igent mondott, és a kérdés sem marad sokáig a földterületen. Hamarosan ugyanis kiszántják a parcellát és zabot vetnek bele - írja a fwi.co.uk.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?