2020. szeptember 27. vasárnap Adalbert

Hírek - Növény

Csányi cége olyan kitüntetést kapott, ami senki másnak nincs

„Elkötelezetten a környezetért” elnevezésű díjakat nyert a közelmúltban a Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató tulajdonában lévő nádudvari KITE Zrt. A hazai agrárintegrátori piacot vezető cég tájékoztatója szerint e díjakkal egyedül a KITE-t tüntették ki nem csak Magyarországon, hanem az egész EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) szektorban is.
 
 

A KITE Zrt. első alkalommal nyújtott be idén pályázatot az Environmental Respect Awards nemzetközi programra, az elnyert díjakat pedig Magyarországon a közelmúltban adták át – közölte a társaság. A cég tájékoztatása szerint nem csak az EMEA szektor regionális “Elkötelezetten a környezetért” díját hozták el, hanem a magasabb elismeréssel járó EMEA “Elkötelezetten a környezetért” Tiszteletbeli Nagykövete címet is ők érdemelték ki értékesítési politikájukkal. Mintegy 290 résztvevő értékesítő közül választották ki a KITE-t.

A program abból a célból jött létre, hogy felhívja a figyelmet az agrokemikáliák forgalmazása során a jó termékkövetésre, a kereskedőket és viszonteladókat biztonságos üzleti gyakorlatra ösztönözze és elősegítse a környezettudatos felhasználás terjedését. Emellett a programmal elismerik azokat a műtrágya- és növényvédőszer-kereskedőket, akik a környezet védelme mellett környezettudatos módon folytatják üzleti tevékenységüket. A kezdeményezést 27 éve indította útjára két szakmaközi, nemzetközi szervezet az AgriBusiness Global és a CropLife, a Meister Media Worldwide közreműködésével, valamint a DuPont támogatásával.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu