Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.09.17. csütörtök

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.09.17. csütörtök

agrarszektor.hu
A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható - derül ki az Agrárszektor csütörtöki (2020.09.17.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, csütörtöki (2020.09.17.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Csütörtök reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, csütörtöki (2020.09.17.) napon.

2020.09.17. csütörtök: A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Reggel, délelőtt még inkább csak az Alpokalján, majd a délután folyamán a nyugati és északi megyékben, késő délutántól egyre inkább csak az ország középső harmadában, negyedében lehetnek záporok, zivatarok. Az északira forduló szél eleinte a Nyugat-Dunántúlon, délután már a keleti megyékben is megerősödik, a Bodrogközben és környékén viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet kora délután 25 és 31 között valószínű, de Sopronban kissé hűvösebb is lehet. Késő estére 16 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Csütörtök délutántól hidegfronthatás várható. Fejfájás, migrén, koncentráció zavar, görcshajlam, allergiás tünetek fokozódása terheli szervezetünket.

A következő napok várható időjárása

2020.09.18. péntek: Napközben a déli és a középső országrészben is csökken a felhőzet, kiderül az ég, általában sok napsütésre számíthatunk. Csapadék a nappali órákban már nem valószínű. Az északi, északkeleti szelet élénk, főleg a Tiszántúlon erős lökések kísérik, majd estére mindenütt mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb idő.

2020.09.19. szombat: Túlnyomóan napos időre számíthatunk fátyolfelhőkkel, csapadék nem lesz. Helyenként megélénkül a keleti, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

Friss híreink:

Filléres csodaszer: nem is gondolnád, mennyi mindenre használható a tej a kertben
A legtöbben élelmiszerként gondolnak a tejre, és kizárólag a konyhában használják, pedig akad még egy terület, ahol alkalmazhatjuk. Jó tudni, hogy a tej nemcsak az emberi szervezetre hat jótékonyan, de a növények számára is igazi csodaszer. Bevethetjük például fertőtlenítőszerként, műtrágyaként, de gombaölő szerként is tökéletesen funkcionál. Összegyűjtöttük mire, és hogyan használhatjuk a tejet a konyhán kívül.

Rangos agrárdíjak 2020-ban - Pályázzon és legyen nyertes Ön is!
Az év legsikeresebb agrárgazdasági szereplői kapnak díjakat az év vége nagy agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon a Portfolio vezető gazdasági portál. Az elismerésekre hét kategóriában szeptember 30-ig lehet nevezni. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!

Óriási bajban az európai cukortermelés: ezt az évet senki sem teszi zsebre
Hatalmas visszaesés várható az Európai Unió cukortermelésében, miután idén a termőföldeket egyaránt sújtotta szárazság és kórokozók. Az elemzők szerint az ágazatot ért nehézségek azzal fognak járni, hogy Európa behozatalra szorul majd cukorból, ami tovább fokozza a nyomást az amúgy is sérülékeny cukoriparon.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?