Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.09.19. szombat

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.09.19. szombat

agrarszektor.hu
Nagyrészt derült vagy gyengén felhős idő várható, csupán fátyolfelhőzet lehet az égen, csapadék nem lesz - derül ki az Agrárszektor szombati (2020.09.19.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, szombati (2020.09.19.) napon!

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Szombat reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, szombati (2020.09.19.) napon.

2020.09.19. szombat: Nagyrészt derült vagy gyengén felhős idő várható, csupán fátyolfelhőzet lehet az égen, csapadék nem lesz. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad, csak a Dunától keletre fordulhat elő élénk széllökés. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 25 fok között valószínű. Késő estére 8, 16 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Megszűnő hidegfronti hatás várható, fejfájás, migrén, fáradékonyság jelentkezhet.

A következő napok várható időjárása

2020.09.20. vasárnap: A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

2020.09.21. hétfő: Többnyire gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem várható. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Friss híreink:

Súlyos döntést hozott a John Deere: ez a lépés Európán fog csattanni
Rendkívüli bejelentést tett a John Deere. A cég a koronavírus-krízis miatt egyetlen európai mezőgazdasági kiállításon sem fog részt venni a következő évben. A nagy mezőgazdasági gépgyártó a következő, 2020. november 1-jén kezdődő és 2021. október 31-ig tartó pénzügyi évében távol fog maradni az Európában esetlegesen megrendezésre kerülő agrárrendezvényektől.

Portfolio-díjak a legjobb agrárszakembereknek - Nevezzen és nyerjen Ön is!
Az év legsikeresebb agrárgazdasági szereplői kapnak díjakat az év vége nagy agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon a Portfolio vezető gazdasági portál. Az elismerésekre hét kategóriában szeptember 30-ig lehet nevezni. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!

Súlyos betegség vitte a pályára a magyar kecsketenyésztőt: ma már luxussajtokat készít
Nem mindennapi élettörténet Árvay Péteré, aki főállásban az autóiparban dolgozik, az elmúlt években azonban egy súlyos betegség elindította a kecsketenyésztés felé, mára pedig már a sajtkészítés mesterségét is kitanulta. Pár hónapja tökéletesítette az érlelt sajt technológiáját, de a legbüszkébb a füstölt krémsajtjára, ami valódi akácfa füstjével készül. Páratlan az ízvilága, ráadásul Péter nemigen tud arról, hogy valaki rajta kívül kecskesajtból, kézműves technológiával, “mindenmentesen" ilyet készítene.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?