2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Hírek - Növény

Hózápor és mínuszok lesznek az ország több részén: van, ahol már ma beüt a tél

Az Északi-középhegységben és a Bakonyban akár hózápor is lehet szombaton, az ország többi részén azonban felhős idő lesz, kevés napsütéssel. A nappali hőmérséklet már szinte mindenhol 10 fok alatt lesz, éjszakára pedig egyes helyeken mínusz is lehet.
 
 

Szombaton felhőátvonulások lesznek az országban többnyire kevés, északkeleten azonban több felhővel, és többórás napsütéssel - írja a met.hu. Néhol futó zápor, az Északi-középhegységben és a Bakonyban hózápor is lehet. Az északnyugati szél megélénkül, több helyen meg is erősödik.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu