2021. április 11. vasárnap Leó, Szaniszló

Hírek - Növény

Váratlanul lemondott a Magyar Kukorica Klub elnöke

2019. április 24-án lemondott a Magyar Kukorica Klub elnökségéről Reng Zoltán. A klub Szieberth Dénes lemondását követően, november 30-án választotta meg Renget elnökének.
 
 

Reng Zoltán április 24-én visszalépett a Magyar Kukorica Klub elnöki tisztségéből, melyet Szieberth Dénes lemondását követően nyert el - értesült az agrárszektor.hu. A klub tájékoztatása alapján november 30-án választották meg Renget elnöküknek, a választás óta eltelt csaknem öt hónap alatt azonban nem történt meg a hatáskör átadás, valamint a bírósági változásbejelentés sem.

Reng Zoltán, aki a Hungrana Kft. vezérigazgatója, az agrárszektor.hu-nak eljuttatott levelében megindokolta döntését: "Magánéleti és munkahelyi változások miatt felismertem, hogy nem tudom akkora figyelemmel, odaadással képviselni a Klubot, mint ahogy azt korábban a tagok megszokták Dénestől, és amekkora szükségét éreztem. Ezt nagyon kulturáltan Dénessel is megbeszéltem, aki kért, hogy gondoljam át még egyszer, lévén Ő is másképp képzelte el a szerepemet, mint ahogyan engem arról tájékoztattak. Végül úgy döntöttem, hogy a jelenlegi felállásban nem tudom elvégezni ezt a feladatot, így értelmét vesztette a megbízatás."

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub

  Óriási pénzeső jön a magyar agráriumban - Mi vár a gazdákra 2021-től?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu