Váratlanul lemondott a Magyar Kukorica Klub elnöke

agrarszektor.hu
2019. április 24-án lemondott a Magyar Kukorica Klub elnökségéről Reng Zoltán. A klub Szieberth Dénes lemondását követően, november 30-án választotta meg Renget elnökének.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Reng Zoltán április 24-én visszalépett a Magyar Kukorica Klub elnöki tisztségéből, melyet Szieberth Dénes lemondását követően nyert el - értesült az agrárszektor.hu. A klub tájékoztatása alapján november 30-án választották meg Renget elnöküknek, a választás óta eltelt csaknem öt hónap alatt azonban nem történt meg a hatáskör átadás, valamint a bírósági változásbejelentés sem.

Reng Zoltán, aki a Hungrana Kft. vezérigazgatója, az agrárszektor.hu-nak eljuttatott levelében megindokolta döntését: "Magánéleti és munkahelyi változások miatt felismertem, hogy nem tudom akkora figyelemmel, odaadással képviselni a Klubot, mint ahogy azt korábban a tagok megszokták Dénestől, és amekkora szükségét éreztem. Ezt nagyon kulturáltan Dénessel is megbeszéltem, aki kért, hogy gondoljam át még egyszer, lévén Ő is másképp képzelte el a szerepemet, mint ahogyan engem arról tájékoztattak. Végül úgy döntöttem, hogy a jelenlegi felállásban nem tudom elvégezni ezt a feladatot, így értelmét vesztette a megbízatás."

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03