MVH: november végéig nyújthatók be a kérelmek

agrarszektor.hu
Hízottbika-tartási jogosultságot igényelhetnek az MVH-tól azon gazdálkodók, akik a kiegészítő bázisjogosultság birtokában vannak - közölte a hivatal az MTI-vel.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Ehhez az szükséges, hogy a gazdálkodó 2004-2006 között nem nyújtott be hasonló kérelmet, és 2007-ben történelmi bázisjogosultságot sem kapott, emellett pedig a korrekció megállapítására jogosító állatállománnyal nem rendelkezett.

Azon gazdálkodók, akik terület alapú támogatást nem kaptak ezen évben, benyújthatják kérelmüket, és meg is kaphatják a bázisjogosultságot.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal emellett arra is felhívja a figyelmet, hogy az ezen jogosultsághoz szükséges kérelmeket az illetékes kirendeltségeikhez postán november harmincadikáig kell eljuttatniuk a gazdálkodóknak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?