Nem árt résen lennie a növénytermesztőknek itthon: itt vannak a részletek

Nem árt résen lennie a növénytermesztőknek itthon: itt vannak a részletek

agrarszektor.hu
Nem tartalmazhatnak sem egyszerű anyago(ka)t, sem az uniós engedélyezett növényvédőszer hatóanyag adatbázisban „approved”, valamint „not approved”-ként jelölt összetevőket a növényvédőszernek nem minősülő készítmények. A Nébih emiatt felhívja az engedélytulajdonosok figyelmét, hogy az engedélyezési/újraengedélyezési dokumentáció összeállítása során minden esetben körültekintően ellenőrizzék a tervezett készítmény összetételét.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A követelmény a 89/2004. FVM rendelet 9-es mellékletét érinti, azaz: a növényvédő szernek nem minősülő növényvédelmi hatású termékekre, védőanyagokra, kölcsönhatás-fokozókra, segédanyagokra, hatásjavítókra és növényvédelmi célú eszközökre érvényes - írja a Nébih

A készítmények nem tartalmazhatnak:

Fentiek miatt különösen fontos, hogy az érintett készítmények esetében az engedélyezési/újraengedélyezési dokumentáció összekészítése során az engedélytulajdonosok minden esetben ellenőrizzék azok összetételét. Az esetlegesen felmerülő kérdésekkel - a kérelem benyújtása és a hazai biológiai vizsgálatok megrendelése előtt - érdemes felvenni a kapcsolatot a Nébih-hel, az engedélyezni kívánt készítmény összetételének előzetes egyeztetése érdekében a nbi@nebih.gov.hu e-mail címen. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. február 23. 06:02