Módosult a rendelet: itt vannak az új szabályok, ez rengeteg gazdát érint

Módosult a rendelet: itt vannak az új szabályok, ez rengeteg gazdát érint

agrarszektor.hu
Módosult a mezőgazdasági krízisbiztosítási rendszer működésének részletes szabályairól szóló 68/2020. (XII. 23.) AM rendelet tagsági jogviszonnyal foglalkozó része. Ez alapján a tagsági jogviszony a csatlakozási kérelem benyújtása évének első napjától számított harmadik év december 31-éig áll fenn, a meghatározott kötelezettségek nemteljesítése esetén is. 

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A módosítás alapján a tagsági jogviszony a csatlakozási kérelem benyújtása évének első napjától számított harmadik év december 31-éig áll fenn, a meghatározott kötelezettségek nemteljesítése esetén is. A tagsági jogviszony a hároméves időszak leteltét követően további három évre meghosszabbodik, amelyről a krízisbiztosítási szerv a krízisbiztosítási rendszerben tag mezőgazdasági termelőt elektronikus úton tájékoztatja a hároméves időszak leteltét követő év február 28-áig - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?