Zöldpárti kommunikátorral javít az imázson a Bayer, miután bekebelezte a Monsantót

agrarszektor.hu
Az ismert vegyipari konszern, a Bayer intenzívebbé teszi kommunikációját. Washingtonban egy korábbi zöldpárti képviselő, a 47 éves Matthias Berninger gondoskodik majd a jobb tárgyalási klíma megteremtéséről, Európában ezt a feladatot a Bayer Crop Science korábbi vezetője, dr. Helmut Schramm veszi át.

Az amerikai vegyipari óriás, a Monsanto átvétele után a Bayer prominens személyiségekkel igyekszik javítani a kommunikációját. Január elsejétől egy korábbi zöldpárti képviselő, Matthias Berninger veszi kezébe az üzleti kapcsolatok vezetését Washingtonban. Berninger ezt meglőzően 12 évig a Mars konszernnél dolgozott, ahol a globális kapcsolatokért felelős alelnök pozícióját töltötte be Virginia államban. A Bayernél  közvetlenül az igazgatótanács elnökének, Werner Baumannak tartozik jelentési kötelezettséggel. Zöldpárti politikusként képviselő és parlamenti államtitkár is volt összesen 13 éven át. Feladatkörébe a fogyasztóvédelem és a mezőgazdasági termelés tartozott.

Európán belül a Bayer Crop Science korábbi németországi vezetőjének, dr. Helmut Schrammnak kell majd kiépítene a konszern jobb kommunikációját. 2019-től az ő döntéseitől függ, hogy milyen színben látják az itteni fogyasztók a Bayer-Monsanto egyesülést.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?