Zöldpárti kommunikátorral javít az imázson a Bayer, miután bekebelezte a Monsantót

agrarszektor.hu
Az ismert vegyipari konszern, a Bayer intenzívebbé teszi kommunikációját. Washingtonban egy korábbi zöldpárti képviselő, a 47 éves Matthias Berninger gondoskodik majd a jobb tárgyalási klíma megteremtéséről, Európában ezt a feladatot a Bayer Crop Science korábbi vezetője, dr. Helmut Schramm veszi át.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Az amerikai vegyipari óriás, a Monsanto átvétele után a Bayer prominens személyiségekkel igyekszik javítani a kommunikációját. Január elsejétől egy korábbi zöldpárti képviselő, Matthias Berninger veszi kezébe az üzleti kapcsolatok vezetését Washingtonban. Berninger ezt meglőzően 12 évig a Mars konszernnél dolgozott, ahol a globális kapcsolatokért felelős alelnök pozícióját töltötte be Virginia államban. A Bayernél  közvetlenül az igazgatótanács elnökének, Werner Baumannak tartozik jelentési kötelezettséggel. Zöldpárti politikusként képviselő és parlamenti államtitkár is volt összesen 13 éven át. Feladatkörébe a fogyasztóvédelem és a mezőgazdasági termelés tartozott.

Európán belül a Bayer Crop Science korábbi németországi vezetőjének, dr. Helmut Schrammnak kell majd kiépítene a konszern jobb kommunikációját. 2019-től az ő döntéseitől függ, hogy milyen színben látják az itteni fogyasztók a Bayer-Monsanto egyesülést.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?