Zöldpárti kommunikátorral javít az imázson a Bayer, miután bekebelezte a Monsantót

agrarszektor.hu
Az ismert vegyipari konszern, a Bayer intenzívebbé teszi kommunikációját. Washingtonban egy korábbi zöldpárti képviselő, a 47 éves Matthias Berninger gondoskodik majd a jobb tárgyalási klíma megteremtéséről, Európában ezt a feladatot a Bayer Crop Science korábbi vezetője, dr. Helmut Schramm veszi át.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az amerikai vegyipari óriás, a Monsanto átvétele után a Bayer prominens személyiségekkel igyekszik javítani a kommunikációját. Január elsejétől egy korábbi zöldpárti képviselő, Matthias Berninger veszi kezébe az üzleti kapcsolatok vezetését Washingtonban. Berninger ezt meglőzően 12 évig a Mars konszernnél dolgozott, ahol a globális kapcsolatokért felelős alelnök pozícióját töltötte be Virginia államban. A Bayernél  közvetlenül az igazgatótanács elnökének, Werner Baumannak tartozik jelentési kötelezettséggel. Zöldpárti politikusként képviselő és parlamenti államtitkár is volt összesen 13 éven át. Feladatkörébe a fogyasztóvédelem és a mezőgazdasági termelés tartozott.

Európán belül a Bayer Crop Science korábbi németországi vezetőjének, dr. Helmut Schrammnak kell majd kiépítene a konszern jobb kommunikációját. 2019-től az ő döntéseitől függ, hogy milyen színben látják az itteni fogyasztók a Bayer-Monsanto egyesülést.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?