Fontos határidő közeleg: ezt rengeteg vállalkozásnak el kell intéznie január 31-ig

Fontos határidő közeleg: ezt rengeteg vállalkozásnak el kell intéznie január 31-ig

agrarszektor.hu
Módosult a feldolgozóipari KKV-k energiaköltség és beruházás támogatási programja. A hatóság január 31-ig hosszabbította meg a regisztráció leadási határidejét.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

A Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. meghosszabbította a feldolgozóipari KKV-k energiaköltség és beruházás támogatási pályázat kötelező regisztrációs határidejét. Az új benyújtási határidő így 2023. január 31-e 19:00 órára módosult - írta meg a FruitVeB.

A sikeres regisztráció azonban nem jelenti azt, hogy a támogatást automatikusan odaítélik a kérelmezőnek. A beadott adatok alapján először jogosultsági vizsgálat történik, melyet 5 munkanapon belül végeznek el. Hiánypótlási felhívást egyszer küldenek, pozitív elbírálás esetén a kérelmező folytathatja az adatok feltöltését, a nyilatkozatok megtételét. A támogatási kérelem benyújtásának határideje 2023. március 31. lesz. A pályázattal kapcsolatban bővebb információk ezen a linken találhatók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?