Megszólalt a terveiről a Talentis Agro

Megszólalt a terveiről a Talentis Agro

agrarszektor.hu
Bár az idei évben valóban voltak kihívások, de szerencsére számukra ezek nem okoztak nagy problémát - mondta el Bauer Orsolya, a Talentis Agro Zrt. kabinetfőnöke a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián. A szakember beszélt arról is, hogy az év vége azzal telt, hogy minden ágazatuknál megjelölték azokat a stratégiai célokat, amelyekben el tudnak indulni, és ez a munka már el is kezdődött.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Bauer Orsolya, az idén 5. születésnapját ünneplő Talentis Agro Zrt. kabinetfőnöke szerint fontos, hogy tudják, honnan jöttek, most hol vannak, és hogy hova tartanak. A szakember a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián azt is elárulta, hogy számukra nagy presztízse van a cég öntözésfejlesztésben játszott szerepének, mint mondta, több öntözési átadójuk is volt idén, több előadást is tartottak a témában és szoros az együttműködésük az egyetemekkel is. Bauer Orsolya beszélt arról is, hogy ez a konferencia egy biztos pont, amivel mindenki számol egész évben, és az emberek tudják, hogy ha ide eljönnek, akkor mindenkivel találkozhatnak, aki számít a szakmában.

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?