Megszólalt a terveiről a Talentis Agro

Megszólalt a terveiről a Talentis Agro

agrarszektor.hu
Bár az idei évben valóban voltak kihívások, de szerencsére számukra ezek nem okoztak nagy problémát - mondta el Bauer Orsolya, a Talentis Agro Zrt. kabinetfőnöke a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián. A szakember beszélt arról is, hogy az év vége azzal telt, hogy minden ágazatuknál megjelölték azokat a stratégiai célokat, amelyekben el tudnak indulni, és ez a munka már el is kezdődött.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Bauer Orsolya, az idén 5. születésnapját ünneplő Talentis Agro Zrt. kabinetfőnöke szerint fontos, hogy tudják, honnan jöttek, most hol vannak, és hogy hova tartanak. A szakember a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián azt is elárulta, hogy számukra nagy presztízse van a cég öntözésfejlesztésben játszott szerepének, mint mondta, több öntözési átadójuk is volt idén, több előadást is tartottak a témában és szoros az együttműködésük az egyetemekkel is. Bauer Orsolya beszélt arról is, hogy ez a konferencia egy biztos pont, amivel mindenki számol egész évben, és az emberek tudják, hogy ha ide eljönnek, akkor mindenkivel találkozhatnak, aki számít a szakmában.

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?