Mire készülnek a legnagyobb magyar agrárcégek? A banki szakembert kérdeztük

Mire készülnek a legnagyobb magyar agrárcégek? A banki szakembert kérdeztük

agrarszektor.hu
Méretüknél és kapcsolatrendszerüknél fogva is kiemelkedő szerepet játszanak a hazai agráriumban a legnagyobb agrárcégek, amelyek beszállítói körükkel együtt tevékenyen alakítják az ágazatot. Az Alapvetés podcastban Boros Zoltánnal, az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának nagyvállalati ügyfelekért felelős igazgatójával beszélgettünk a témáról.

HOLNAP JÖN AZ AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA 

Fenntarthatóság és innováció az agráriumban

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is! Még nem késő regisztrálni!

Rendszeresen hallani lehet a hazai agrárium és élelmiszeripar legnagyobb cégeiről, de méltánytalanul kevés szó esik róluk a hazai agrofood szektor egészében játszott szerepük kapcsán.

Az így létrejövő hálózat mögött pedig a finanszírozó bankok állnak, amelyek mára már nem csupán pénzügyi termékekben, hanem egyre inkább stratégiaalkotásban is gondolkodnak a legnagyobb cégek esetében is. Az Alapvetésben, Boros Zoltánnal, az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának nagyvállalati ügyfelekért felelős igazgatójával beszélgettünk a témáról.

Az Alapavetés ezen adását az MBH Bank támogatta.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?