Pusztító ónos esők - Több százmilliós kár az erdőkben

agrarszektor.hu
Több százmilliós kárt okozott az erdőkben a tavaly decemberi remdkívüli időjárás. Összesen ötvenezer hektárnyi területet érintett a károsodás.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A decemberi időjárás főként az állami erdőket károsította - hangsúlyozta Bitay Márton Örs, Földművelésügyi Minisztérium (FM) állami földekért felelős államtitkára. A károk nagyságrendileg több százmilliós értékűek, a 3-4 évtized alatt elért eredményeket csak több évnyi munkával lehet helyreállítani - jelentette ki Zambó Péter, az Országos Erdészeti Egyesület elnöke.

A közszolgálati média kiemelt feladata ráirányítani a figyelmet a károk enyhítését célzó civil összefogásra - nyilatkozta Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a kezdeményezésről tartott hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?